Gilles (Bart Hollanders) gaat op de lappen met zijn eerste liefje Flo (Charlotte Timmers)

maandag 25 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Dinsdag 26 september gaat de gloednieuwe fictiereeks 'Exen' om 21.45 uur van start bij VTM. Daarin kruipt Bart Hollanders in de huid van de onhandige bon-vivant Gilles, die zijn vriendin Yasmine (Serine Ayari) zweert dat hij echt veranderd is en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd.

Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen…


Naast Ella-June Henrard, Janne Desmet en Eva Binon speelt ook Charlotte Timmers één van de exen van Gilles: Flo, ook wel gekend als Flo Apero. Flo is een losbollige event manager en vooral ook: Gilles eerste liefje. Ze waren even verliefd, maar uiteindelijk groeide hun band vooral uit tot een diepe vriendschap. De twee zagen mekaar al een lange tijd niet meer, maar wanneer Gilles er maar niet in slaagt om de favoriete trouwlocatie van Yasmine te strikken, zoeken hij en zijn beste vriend Luca (William Boeva) Flo op om haar hulp in te roepen. En niet alleen Gilles heeft verrassend nieuws voor Flo, zij blijkt ondertussen zelf al 9 maanden samen te zijn met Vanessa (een rol van Sarah Vandeursen), Vanni voor de vrienden.


'Exen', vanaf dinsdag 26 september om 20.45 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers