Suzan & Freek trotseren tijdens Sunset Concert gietende regen met akoestische versie van 'Als Het Avond Is'

vrijdag 25 augustus 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Nooit Meer Regen', zingen Suzan & Freek. Met hun Sunset Concert deden ze donderdagavond dan ook de regenwolken vergeten en verwarmden ze de harten van hun fans. Die zakten massaal naar het Q-Beach House af om met de zee op de achtergrond van het gratis live-optreden te genieten.

Openen deden Suzan & Freek met ‘Kwijt’, waarna ze de Q-luisteraars op de ene na de andere hit trakteerden. Van ‘Weg Van Jou’ en ‘Blauwe Dag’ tot ‘Deze Is Voor Mij’: het strand van Oostende zong vrolijk en luidkeels mee.


Bekijk hier ‘Nooit Meer Regen’ van Suzan & Freek aan het Q-Beach House:


Het Sunset Concert van Suzan & Freek leek heel eventjes - letterlijk - in het water te vallen. Maar het duo zette het strand van Oostende in vuur en vlam toen ze de gietende regen trotseerden om een unieke, akoestische versie van hun monsterhit ‘Als Het Avond Is’ te brengen.

Bekijk de video hier:


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers