Bonjour, saison 4! Netflix onthult releasedatum en cast van nieuwe seizoen 'Emily in Paris'

zaterdag 4 mei 2024
Foto: © Netflix

'Emily in Paris' komt terug! Deze zomer brengt Netflix het 4de seizoen! Na de dramatische gebeurtenissen is Emily helemaal van slag. Haar vriendin Mindy bereidt zich voor op haar deelname aan het Eurovisie Songfestival! Het aftellen kan beginnen!

Netflix kondigt aan dat 'Emily in Paris' seizoen 4 deze zomer wordt opgesplitst in twee delen van 5 afleveringen. Part 1 gaat in première op 15 augustus 2024; Part 2 volgt op 12 september 2024. Hoofdrolspeler Lily Collins keert terug als Emily Cooper, naast andere vaste gezichten als Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.



 

 

Over Emily in Paris seizoen 4

Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.

 

Crew & Cast
Bedenker, uitvoerend producent en scenarioschrijver: Darren StarUitvoerend producenten: Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown & Robin SchiffCast: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) & Lucien Laviscount (Alfie).


'Emily in Paris' seizoen 4 Part 1 is vanaf 15 augustus 2024 wereldwijd te zien op Netflix, Part 2 vanaf 12 september 2024.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Oh, Wat Een Jaar!' (RTL 4)

Teamcaptains Gerard Joling en Ruben Nicolai blikken onder leiding van Chantal Janzen en met gasten Frank Dane en Loes Haverkort terug op het jaar 2003. Wat gebeurde er? Waar keken we naar? Wat waren de hits? Beleef het opnieuw in o.a. De Scène, De Rommelzolder en De Medley.

'Oh, Wat Een Jaar!', om 20.00 uur bij RTL 4.

Dossiers