Qmusic lost eerste lading sterren van Q-Pop!

vrijdag 22 september 2023
Foto: © Qmusic 2022

Hij is een wereldster die al jarenlang in de hitlijsten prijkt, tourde met zijn muziek al 7 keer de wereld rond, verkocht meer dan 23 miljoen albums ťn op zaterdag 9 december schittert hij in het Sportpaleis.

Niemand minder dan James Blunt brengt live zijn grootste hits tijdens Q-Pop. Qmusic loste de eerste lading namen uit de line-up van het muzikale feest en daarbij wordt James Blunt duidelijk goed omringd door indrukwekkend muzikaal gezelschap.


De popkoningin van de zomer, Pommelien Thijs, zal ook in december de temperaturen in het Sportpaleis flink doen stijgen. Aaron Blommaert laat tijdens het muzikale spektakel van Qmusic voor het eerst zijn eigen muziek live op het Sportpaleis los. En wie weet brengt Metejoor ook zijn nieuwe nummer ‘Eigen Schuld’ live voor duizenden muziekliefhebbers, die ongetwijfeld ‘Onder Invloed’ van Maksim Stojanac zullen zijn. Berre zal dan weer voor hese kelen van het meezingen zorgen en Q-dj’s Maarten & Dorothee maakten vrijdag tijdens hun ochtendshow bekend dat Snelle de dansbenen van de Q-luisteraars aan het werk zet tijdens Q-Pop.

Afgelopen week vuurden Q-dj’s Maarten & Dorothee en Vincent Fierens de eerste lading namen van Q-Pop - een muzikaal feest vol glitter, glamour en de grootste Q-hits live in de meest iconische concertzaal van ons land - op de luisteraars af. Binnenkort worden nog meer nationale en internationale kleppers toegevoegd aan de line-up. Tickets voor Q-Pop zijn vanaf nu, 22 september om 8.00 uur, beschikbaar via qmusic.be.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers