Zondag start vernieuwd 'Expeditie Robinson' bij RTL 4

zaterdag 28 augustus 2021

Zondag gaat de nieuwe editie van 'Expeditie Robinson' van start bij RTL 4. En zowat alles is dit jaar anders. Het presentatieduo, Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver, zijn wel overeind gebleven.

Voor het eerst in de geschiedenis van het avontuurlijke realityprogramma wordt 'Expeditie Robinson' tweemaal per week uitgezonden. Je ziet elke zondag én donderdag een aflevering. En de locatie is dit keer niet een exotisch eiland ver buiten Europa, maar er werd gekozen voor een eiland nabij Kroatië. Uiteraard zit de coronapandemie daar voor iets tussen.


Het programma heeft ook een nieuwe voice-over. Stem buiten beeld komt dit seizoen van Qmusic-dj Domien Verschuuren. Op Qmusic is hij presentator van de 'Top 40' en zijn eigen dagelijkse middagshow.

Benieuwd wie er dit jaar deelneemt aan 'Expeditie Robinson'? Een overzicht van de kandidaten vind je hier!

Bron: ad.nl


Lees ook:
Dit zijn de deelnemers van 'Expeditie Robinson' 2021!

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers