Welke BN'er wordt 'De Alleskunner VIPS 2021'?

maandag 28 juni 2021

Op 20 augustus a.s. start het nieuwe programma 'De Alleskunner VIPS'. Dit programma is gebaseerd op de populaire SBS6-serie 'De Alleskunner'. Dertig bekende Nederlanders doen mee aan deze spectaculaire afvalrace, zoals Nance, Jody Bernal, Charly Luske, Christina Curry, Tatum Dagelet, Rene Le Blanc en nog veel meer VIPS.

Met ogenschijnlijk simpele opdrachten willen zij bewijzen naast VIP ook een Alleskunner te zijn. Wie trekt alles uit de kast om de strijd aan te gaan? Welke VIP is een echte Alleskunner? Wie het lukt om bij alle spellen niet als laatste te eindigen is 'Dé Alleskunner VIPS 2021'!


'De Alleskunner VIPS' is vanaf vrijdag 20 augustus te zien om 22.00 uur op SBS6. Daarna start een nieuw seizoen van 'De Alleskunner' op vrijdag 17 september, ook te zien om 22.00 uur op SBS6.

De 30 VIPS spelen allerlei spraakmakende en hilarische spellen, van het kapot prikken van een waterballon met een cactus op je hoofd, het vangen van eieren tot het laten smelten van een ijsblokje met je lichaam en nog veel meer spellen. Deze spellen zijn vaak verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk blijken ze vaak toch uitdagender dan gedacht. Tijdens de spellen worden alledaagse vaardigheden, zoals behendigheid, kennis en logisch verstand van de VIPS flink op de proef gesteld.

'De Alleskunner VIPS' en 'De Alleskunner' worden geproduceerd door Fabiola.

'De Alleskunner VIPS' is vanaf 20 augustus elke vrijdag te zien om 22.00 uur op SBS6. Aansluitend start het nieuwe seizoen van 'De Alleskunner' op 17 september, eveneens elke vrijdag te zien om 22.00 uur op SBS6. Beide programma’s zijn terug te kijken op KIJK.nl.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers