Twee keer per week 'Expeditie Robinson'

dinsdag 27 juli 2021

'Expeditie Robinson' zal dit najaar tweemaal per week op televisie te zien zijn. Dat schrijft het AD nadat RTL dat aan de krant had bevestigd. Het populaire realityprogramma zal zowel op zondag als donderdag op RTL 4 uitgezonden worden.

''Expeditie Robinson' is na twee jaar terug van weggeweest. Om de verloren tijd in te halen, hebben we ervoor gekozen niet één, maar twee afleveringen per week uit te zenden', zo verklaart de zender de beslissing.


Wie gaat deelnemen aan dit seizoen van 'Expeditie Robinson' is nog niet geweten. In tegenstelling tot de laatste editie, in 2019, is het programma dit jaar geen co-productie met België. Dat betekent dus ook dat het presentatieduo volledig Nederlands is. Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver zullen de kijkers én deelnemers doorheen de 'Expeditie' leiden. De opnames vonden plaats in Kroatië.

'Expeditie Robinson' is er vanaf zondag 29 augustus en donderdag 2 september bij RTL 4.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers