Sybrand Niessen per direct weg bij 'Droomhuis Gezocht', Dionne Stax neemt over

woensdag 15 september 2021

Dit najaar zendt MAX gloednieuwe afleveringen uit van 'Droomhuis Gezocht'. Inhoudelijk blijft het programma hetzelfde. Echter heeft, na heel veel succesvolle seizoenen, Sybrand Niessen besloten om het programma te verlaten.

Kersverse MAX-presentator Dionne Stax neemt zijn plaats in. Samen met Carrie ten Napel gaat zij 'Droomhuis Gezocht' presenteren. Dat werd zojuist bekendgemaakt bij' 'Tijd voor MAX'.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen betreft een ‘hoe is het nu met?’-aflevering. Daarin is Sybrand Niessen voor de laatste keer te zien. Hij blikt met oud-kandidaten terug op hun Droomhuis-avontuur. Hebben ze daadwerkelijk een huis gekocht en zijn ze nog altijd woonachtig in het buitenland? Informatie over de nieuwe afleveringen volgt op een later moment.

Sybrand Niessen: 'Na al die seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen. Ik heb jarenlang prachtige reizen mogen maken en mensen kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis. In verband met een overvolle agenda heb ik besloten om te stoppen. Ik wens Carrie en Dionne ontzettend veel plezier en succes!'

Over 'Droomhuis Gezocht'
In Droomhuis Gezocht helpen Carrie en Dionne Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Op basis van een budget wordt gezocht naar drie geschikte huizen. Ook worden praktische tips gegeven. Waar moet je op letten bij de aankoop van een huis? Dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. Bovendien is er aandacht voor de droomhuis-omgeving. Carrie en Dionne nemen de kijker mee door de regio van het beoogde droomhuis. Ze verkennen de omgeving en geven leuke uittips.

'Droomhuis Gezocht', met Carrie ten Napel en Dionne Stax vanaf maandag 29 november op NPO 1


DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers