Ronnie Flex krijgt eigen realityserie bij Videoland

donderdag 2 september 2021

Vanaf 30 september is Ronell Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, wekelijks te zien in zijn eigen realityserie 'Ronnie: Voor Altijd Samen'. In de achtdelige serie stelt Ronnie, die zich sterker voelt dan ooit, zich volledig open.

De kijker krijgt een uniek kijkje in zijn dagelijks leven en krijgt voor het eerst een hele andere kant van hem te zien. Zo komen onder andere de aanloop naar het uitbrengen van zijn langverwachte album, zijn relatie met Demi de Boer, zijn rol als vader van Nori en de komst van zijn tweede dochter aan bod. Ook wordt hij gevolgd bij zijn eerste optreden na een zwaar coronajaar, is alles rondom de verbouwing van het huis van Ronnie en Demi te zien en spelen zijn vrienden en familie een grote rol.


Op 20 augustus heeft Ronnie Flex voor het eerst na vier jaar een nieuw album uitgebracht. De serie volgt hem bij het finetunen van de langverwachte plaat en de release van 'Altijd Samen' zelf, die groot gevierd werd met een luistersessie in een metro en in de Kuip. Demi en Ronnie zijn nu 2,5 jaar samen en verwachten een dochter. De realityserie filmt hen in deze spannende tijd en alles wat daarbij komt kijken. Ook is de liefde tussen Ronnie en zijn dochter Nori te zien, net als de bijzondere band die hij met zijn opa en oma heeft.

De Videoland Original 'Ronnie: Voor Altijd Samen' is vanaf 30 september wekelijks te zien. De realityserie bestaat uit acht afleveringen en wordt geproduceerd door NewBe.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers