Prime Video maakt startdatum bekend van Nederlandse Original serie 'Modern Love Amsterdam'

donderdag 17 november 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

De Nederlandse bewerking van de Amazon Original serie 'Modern Love Amsterdam' gaat exclusief op 16 december op Prime Video in Nederland in première en wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden.

De zesdelige Nederlandse serie, 'Modern Love Amsterdam', toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen. De verhalen spelen zich af in Amsterdam, van het Centraal Station, de Amstel tot aan Amsterdam-Noord en Zuidoost.De sterrencast bestaat uit o.a Fedja van Huêt, Jack Wouterser, Rifka Lodeizen, Eva van de Wijdeven, Arjan Ederveen, Hanna van Vliet, Yootha Wong-Loi-Sing, Hannah Hoekstra, Jonas Smulders, Werner Kolf, Romijn Conen en Noortje Herlaar.

'Modern Love Amsterdam' wordt geproduceerd door NL Film met Sabine Brian als producent en Robert Alberdingk Thijm als showrunner. De afleveringen zijn geschreven door Robert Alberdingk Thijm, Roos Ouwehand, Maud Wiemeijer, Anne Barnhoorn, en Esther Duysker. De regisseurs zijn Mijke de Jong, Boudewijn Koole, Mischa Kamp, Mustafa Duygulu, en Norbert ter Hall.

'Modern Love Amsterdam' wordt toegevoegd aan duizenden series en films die in Nederland op Prime Video beschikbaar zijn, waaronder Nederlandse titels als 'Rico: Dream Big', 'Donnie Op De Monnie', 'Anna: Status', 'Bon Bini: Judeska In Da House', en de komende Nederlandse Original comedy serie 'LOL: Last One Laughing'.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers