Patrick Lodiers presenteert satirisch zaterdagavond-programma 'Spaanders'

zaterdag 4 september 2021

Vanuit een gezellig café vol publiek neemt Patrick Lodiers op humoristische wijze de afgelopen week door met bekende én onbekende gasten. Een sfeervol zaterdagavond-programma, vol gesprekken, grappige fragmenten, satire en muziek.

Per aflevering zijn er twee hoofdgasten, met wie Patrick de afgelopen nieuwsweek doorneemt. Ze praten over hun vak en hun interesses. Ook speelt Patrick met hen een spel met actuele vragen en grappige tv-fragmenten.


Patrick Lodiers: 'Zaterdagavond half negen op NPO 1, da's niet niks. Maar ik zei meteen ja. Dit nieuwe tv-programma past in de lange traditie van humor en satire op de zaterdag bij BNNVARA en eerder de VARA, met programma's als 'Even Tot Hier', 'De Kwis' en 'Kopspijkers'. Hans Riemens, de eindredacteur van die programma's, is erbij betrokken, maar ook veel nieuwe mensen. Met z'n allen zijn we nu volop aan het schaven. Alle puzzelstukjes vallen waarschijnlijk op het laatst op hun plek. Want waar gehakt wordt, vallen spaanders!'

'Spaanders', vanaf 11 september zeven weken lang op zaterdag om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers