Overleeft Ilyas de aanval? 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is terug!

zondag 29 augustus 2021

In de zomercliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is Billy de Palma met de noorderzon vertrokken, maar niet voordat ze Ludo en Richard in een slinkse val heeft gelokt, waardoor de twee nog wel even aan elkaar vastzitten: een wurgcontract en een lijk.

Vreugde en verdriet liggen ook dit seizoen dicht naast elkaar: terwijl de familie Verduyn dolblij is met de terugkeer van Demi’s baby, zijn Marwan en JoJo verscheurd door verdriet na de aanslag op Ilyas in de Buurtsuper. Overleeft hij de aanval?


Naast vreugde en verdriet, komt ook woede om de hoek kijken tijdens de start van het nieuwe seizoen: wie heeft het broertje van Marwan neergestoken? De politie doet er alles aan om de dader te vinden, maar dat is niet genoeg voor Marwan. Richard is in alle staten als blijkt dat hij opeens voor Ludo werkt én dat Billy hem in de steek heeft gelaten. Tot overmaat van ramp doen hij, Ludo en Janine een schokkende ontdekking, waardoor ze niet alleen tot elkaar veroordeeld zijn, maar elkaar ook zullen moeten vertrouwen: rivalen worden partners. Ook Shanti voelt zich in de steek gelaten door haar moeder. In haar zoektocht naar houvast brengt een lezer van tarotkaarten haar op het spoor van een 'grote liefde'.


'Dokter Roman'
Roman van Loon, de nieuwe huisarts in Meerdijk, zorgt dit seizoen voor onrust in de praktijk van Anton. De dokters verschillen nogal van werkwijze en mening en bovendien brengt Roman het hart van vele Meerdijkse vrouwen op hol. Wil je dokter Roman beter leren kennen? Sinds 19 augustus is de GTST miniserie 'Dokter Roman' te bingen bij Videoland, waarin de kijker meer te weten komt over het twijfelachtige verleden van dit nieuwe personage, vóórdat hij naar Meerdijk kwam.

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux – en is vanaf maandag 30 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Te nieuwsgierig? Kijk dan nu al vooruit bij Videoland.


Lees ook:
Open eindes, onverwachte twists én goede tijden in 31e 'GTST' zomercliff

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers