Omroep MAX kondigt speciaal seizoen 'Heel Holland Bakt' aan

woensdag 28 juli 2021

De schorten gaan voor en de ovens gaan weer aan. Vanaf zondag 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 gaat een speciaal 'HHB'-seizoen van start: 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'. Hierin doen bekende gezichten uit eerdere HHB-seizoenen mee.

Eerder werd op de 'Heel Holland Bakt'-Instagram al gesproken over een extra 'Heel Holland Bakt'. Het zorgde voor veel enthousiaste reacties van bakkermakkers die niet konden wachten tot het receptuur van deze speciale editie af is: dat is bijna!


Dit seizoen doen bekende gezichten uit eerdere HHB-seizoenen mee en komen verschillende opdrachten voorbij die geïnspireerd zijn op de opdrachten uit eerdere seizoenen.


'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' begint op zondagavond 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers