Nieuwe talkshow 'Khalid & Sophie' afgetrapt op NPO 1

maandag 30 augustus 2021

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand presenteren vanaf vandaag, om en om, de talkshow 'Khalid & Sophie', iedere werkdag rond 19.00 uur bij BNNVARA op NPO 1. Sophie Hilbrand trapte maandag af.

'Het is een eer om met Khalid de talkshowtraditie op dit slot te mogen voortzetten', zegt Sophie. 'Samen met de redactie hebben we al veel mooie verhalen verzameld waar wij naar uitkijken en waar we ons over kunnen verwonderen. Ik verheug me op de rijkheid daarvan, van de muziek van Wende en de prestaties van Louis van Gaal tot burgers die in de knel komen door bestuurders in Den Haag - of zoals vanavond jongeren die maar niet van de anabolen kunnen afblijven. Ik kijk heel erg uit naar al deze gesprekken.'


Dinsdag is de beurt aan Khalid Kasem, hij debuteert met een uitgebreid gesprek over Peter R. de Vries. Zoon Royce de Vries vertelt voor het eerst over het verlies van zijn vader en hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd. Berthie Verstappen, moeder van Nicky Verstappen, deelt wat Peter voor haar familie heeft betekend sinds hij in 1998 hun vertrouwenspersoon en beschermheer werd. In Maastricht vindt dinsdagavond een stille tocht plaats in naam van Tanja Groen, die precies 28 jaar geleden verdween. Kelly de Vries houdt hier namens haar vader een toespraak, die in de uitzending te zien zal zijn.

'Khalid & Sophie', iedere werkdag rond 19,00 uur bij BNNVARA op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers