Nieuw seizoen 'Beste Zangers' vanuit Limburg

woensdag 14 juli 2021

Geen Ibiza voor 'Beste Zangers' dit seizoen. Het populaire muziekprogramma verruilt het Spaanse eiland voor een landgoed in Limburg. Dat heeft Jan Smit bekend gemaakt op Instagram. En er is meer...

Wie zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen van 'Beste Zangers'? Fans speculeren erop los nadat Jan Smit, die terugkeert als presentator, woensdag een bericht postte op Instagram. Hij meldde daarin dat het AVROTROS-progamma dit seizoen niet naar Ibiza trekt, maar in eigen land blijft. 'Beste Zangers' kampeert dit seizoen op een Limburgs landgoed.


Maar het meest zijn de fans van het programma sinds de post begaan met wie zal deelnemen aan het nieuwe seizoen. Want op de achtergrond van Jan's bericht waren een aantal onherkenbaar gemaakte personen te zien. Een hint naar de deelnemers? Fans gaan los. Want wie zijn het? Roel van Velzen? Romy Monteiro? Rob Dekay? De deelnemers worden pas later bekend gemaakt. Dus de kijkers kunnen nog even lustig verder gissen.

'Beste Zangers' is vanaf 2 september weer te zien op NPO 1.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers