Johan Derksen nieuwe gast in 'Sterren op het Doek'

zaterdag 11 september 2021

Naast schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach, geeft ook voormalig profvoetballer, sportjournalist en voetbalanalist Johan Derksen zich in 'Sterren op het Doek' over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Onlangs werd het nieuwe seizoen van 'Sterren op het Doek' aangekondigd. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is niemand minder dan Arjen Lubach te gast. In 'Veronica Inside' vertelde Johan Derksen vrijdag dat ook hij zich zal laten portretteren door drie kunstenaars in één van de afleveringen van komend seizoen.


Over 'Sterren op het Doek'
Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met 'Sterren op het Doek' elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst?

Veilingsite 'Sterren op het Doek'
Aan het eind van de aflevering van 'Sterren op het Doek' mag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

'Sterren op het Doek', vanaf zaterdag 23 oktober wekelijks om 20.35 uur op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers