'De Sociëteit': gloednieuwe inclusieve talkshow met Ajouad el Miloudi van start

vrijdag 10 september 2021

Een inclusieve talkshow, voor het eerst vanuit de stad aan de Maas! Vrijdag 10 september is de eerste uitzending, live vanuit Hal 4 in Rotterdam om 17.10 uur op NPO 2. Met daarin de volgende onderwerpen.

Zorgen over Afghaanse politievrouwen, wereldkampioen lichtgewicht Tyjani Beztati en fotograaf Stacii Samidin.Brandbrief aan politiek: 'Haal Afghaanse politievrouwen naar Nederland!'
Politievrouw Joke Florax leidde tien jaar geleden vrouwen in Afghanistan op tot politieagenten. Florax maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van deze Afghaanse politievrouwen: de taliban zou ze in het vizier hebben. Afgelopen dinsdag werd op haar initiatief een brandbrief naar de Tweede Kamer gestuurd met de oproep deze vrouwen naar Nederland te halen.

Wereldkampioen lichtgewicht Tyjani Beztati en zijn belangrijkste inspiratiebon
Kickbokser Tyjani Beztati won afgelopen weekend het wereldkampioenschap lichtgewicht. Samen met zijn moeder Peggy kijkt Beztati terug naar dat moment vol glorie. De weg ernaartoe was voor beiden een zware tijd: Peggy was ernstig ziek.  Een gesprek over doorzetten en nooit opgeven.

Stacii Samidin in Eregalerij
Kunstenaar en documentair fotograaf Stacii Samidin is opgenomen in de Eregalerij van het Nederlands Fotomuseum. Hij verwelkomt de Sociëteit in zijn stad: Rotterdam.

'De Sociëteit', iedere vrijdag om 17.10 uur bij de NTR op NPO 2, of kijk terug op NPOStart.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers