Dan start 'Te Land, Ter Zee En In De Lucht' bij RTL 4!

maandag 24 juni 2024
Foto: RTL 4 - © RTL 2024

In 'Te Land, Ter Zee En In De Lucht' doen deelnemers in wagens, boten, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging om de schans af te gaan en de bel te luiden!

Met de onderdelen Tobbedansen, Snel naar de bel, Op naar de Top en Met je as over de plas komt dit iconische amusementsprogramma weer terug. We gaan weer glijden, plonsen, rijden, trappen, duwen en ook weer heel veel bellen aan die felbegeerde bel. We zien waaghalzen en durfallen met de mooiste en snelste creaties de schans af gaan. Gekheid, vrolijkheid en gezelligheid staat centraal tijdens 'Te Land, Ter Zee En In De Lucht', vanuit de Efteling.


'Te Land, Ter Zee En In De Lucht', vanaf zaterdag 31 augustus om 20.00 uur op RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren van een avontuur in het buitenland. Wanneer hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in hun eigen huis en is er nog geen steen gelegd.

'Ik Vertrek', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers