Dossier - Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (NL)

TVVlogo black + fulltekst

De herfst is de periode waar veel tv-kijkers reikhalzend naar uitkijken. Het is ook hét moment waarop de meeste tv-zenders hun grote kanonnen in stelling brengen en nieuwe programma's lanceren. Ook voor tv-makers is het najaar een bijzonder boeiende periode. Dit dossier bundelt alle artikels over de tv-herfst van 2024.

Liefde, leugens en seksuele chantage in de nieuwe dramaserie 'De Ring'

Hoe ver ga je om een fout te verbergen? Hoeveel is je carrière je waard? In de nieuwe tiendelige BNNVARA-dramaserie 'De Ring' staat juriste Anna (Hannah Hoekstra) voor een onmogelijke keuze.

Lees meer

Opvolger 'Op1' is bekend! Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw presenteren 'Bar Laat'

Vanaf 2 september kunnen kijkers op maandag- tot en met donderdagavond de dag afsluiten met 'Bar Laat' op NPO 1. De nieuwe late night talkshow van BNNVARA wordt om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Lees meer

Dan start 'Te Land, Ter Zee En In De Lucht' bij RTL 4!

In 'Te Land, Ter Zee En In De Lucht' doen deelnemers in wagens, boten, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging om de schans af te gaan en de bel te luiden!

Lees meer

Nieuwe podcast 'De weg van de Dodo' over drie gepassioneerde natuurbeschermers

Drie mensen zetten alles op alles om één diersoort, of zelfs een heel ecosysteem, te redden van de ondergang, want van de Nederlandse biodiversiteit is nog maar een fractie over.

Lees meer

NPO vernieuwt vrijdag- en zaterdagavond

De publieke omroep vernieuwt de programmering op de late vrijdag- en zaterdagavond. Sven Kockelmann gaat op vrijdagavond 'De Politieke Vrijdag' (WNL) presenteren op NPO 2. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers