Bekijk nieuwe trailer en poster van het allerlaatse seizoen van 'The Walking Dead'

dinsdag 10 augustus 2021

Voorheen in 'The Walking Dead', gingen onze overlevenden de confrontatie aan met demonen uit het verleden en bestreden ze nieuwe bedreigingen, waarbij vriendschappen en relaties leden onder de schade die is veroorzaakt door de Apocalyps.

Alexandria is ernstig aangetast en is een leeg omhulsel van wat het ooit was, door het bloedbad en de verwoesting die door de Whisperers is veroorzaakt.In het nieuwe seizoen worstelen de bewoners van Alexandria om de stad te herstellen en om het toenemende aantal bewoners te voeden. Ook de overlevenden van de val van het Koninkrijk en het afgebrande Hilltop worstelen samen met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens. Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen door gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte stijgt binnen de verwoeste muren.

De overlevenden moeten voor meer voedsel zorgen terwijl ze ook Alexandria proberen te herstellen voordat het instort, zoals ontelbare andere gemeenschappen die ze door de jaren heen zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Uitgeput en hongeriger dan ooit tevoren, moeten de overlevenden dieper graven om de moeite en de kracht te vinden om de levens van hun kinderen veilig te stellen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen leven moeten verliezen.

Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess, zonder dat ze het weten, nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die lid zijn van een grotere en onwillige groep.

Het allerlaatste seizoen van 'The Walking Dead', wordt verdeeld in 3 delen van 8 afleveringen. Hoe het gaat aflopen is nog een groot geheim maar zeker is dat we meer gaan zien van de relatie tussen Negan en Daryl. Ook Maggie zal haar comeback maken in de spectaculaire finale van een van de grootste TV-series allertijden.

Kijk het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 23 augustus op Star via Disney+ en ook vanaf dan, elke maandagavond een nieuwe aflevering om 22.00 uur op FOX.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers