Bekende cast in nieuwe Nederlandse pokerserie 'Bluf' bij RTL 5

donderdag 4 september 2014

Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Najib Amhali, Yolanthe Sneijder Cabau, Géza Weisz, Javier Guzman, Charlie-Chan Dagelet en Fatima Moreira de Melo vormen de sterke cast van de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Bluf' die vanaf donderdag 11 september te zien is bij RTL 5.

Deze opwindende tiendelige reeks draait om de goede vrienden Philip, Mark, Tjé en Hein wiens leven volledig verandert als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden.


De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?

Achmed Akkabi is in 'Bluf' te zien als pokertalent Philip die niets liever wil dan zijn vrienden laten delen in zijn plotselinge rijkdom. Jan Kooijman speelt Mark, een jeugdvriend die door Philip wordt gevraagd om als manager voor hem te komen werken. Marks vriendin Elise (Charlie-Chan Dagelet) is het hier helemaal niet mee eens. Zij ziet liever dat Mark een respectabele baan heeft. Tjé (Géza Weisz) is ook al van jongs af aan bevriend met Philip. Hij geniet met volle teugen van hun nieuwe leven en alle verleidingen die daar bij komen kijken.

Hein (Javier Guzman) is de (half)broer van Philip. Hij deelt mee in het nieuw verworven geluk, maar blijft ongewild toch een beetje in de schaduw van zijn broertje staan. Yolanthe Sneijder Cabau is de doorgewinterde pr-agent Shira die door Philip in de arm wordt genomen. Hierbij moet zij nauw samenwerken met Mark, wat niet meteen soepel verloopt. Najib Amhali is kroegeigenaar Dries, een ex-pokeraar die de jongens graag met raad en daad bij staat. Fatima Moreira de Melo kruipt in de huid van Fiona, een gehaaide pokerbabe die het aan de speeltafel opneemt tegen Philip.

De intrigerende pokerwereld, geld, liefde en bedrog vormen het decor van 'Bluf'. Hoe gaan vier jeugdvrienden om met onverwachte rijkdom? Geld verandert hun leven… ook hun vriendschap?

'Bluf', vanaf donderdag 11 september wekelijks om 21.55 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers