Baanwielrennen vanaf november 2021 live te zien bij RTL 7 en Videoland

zondag 8 augustus 2021

Deze Olympische Spelen heeft de Nederlandse baanwielren-equipe de ene na de andere medaille binnengesleept. De afgelopen dagen pakten onder anderen Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland respectievelijk Olympisch goud en zilver op het onderdeel sprint. Op het onderdeel keirin wist Lavreysen brons te veroveren en werd Shanne Braspennincx overtuigend Olympisch kampioen.

Vanaf 6 november is deze spectaculaire sport, in de gloednieuwe UCI Track Champions League, te zien bij RTL 7 en Videoland.


De UCI Track Champions League is een nieuwe en innovatieve competitie die bestaat uit zes evenementen. Vier daarvan worden live bij RTL 7 uitgezonden en alle actievolle avonden zijn daarnaast live te zien bij Videoland. Binnen de zes evenementen worden twee onderdelen gefietst: sprint (The Sprint & The Keirin) en endurance (The Elimination & The Scratch). Op zowel het onderdeel sprint als endurance strijden de achttien beste mannen en achttien beste vrouwen van de wereld om de winst. Alle wereldtoppers komen voorbij, waaronder ook de nodige Nederlandse talenten.

Meer informatie over de inhoud van de uitzendingen en presentatie volgt later.

UCI Track Champions League is vanaf 6 november live te zien bij RTL 7 en Videoland.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers