Nieuw seizoen van 'My 600-LB Life' op TLC

zondag 10 maart 2024
Foto: © TLC 2024

Het nieuwe seizoen van 'My 600-LB Life' volgt de levens van zeven personen in de strijd tegen hun extreme overgewicht. Zoals Krystal in de eerste aflevering die nu 36 jaar is en meer dan 275 kilogram weegt.

Ze staat op het punt te gaan trouwen met haar verloofde Damian, maar wil de bruiloft pas doorzetten als ze er zeker van is dat hij niet haar verzorger hoeft te blijven de rest van hun leven. Ze maakt daarom een trip van vier dagen om op bezoek te gaan bij Dr. Nowzaradan in Houston in de hoop dat ze voor een maagoperatie in aanmerking kan komen.


Dat kan alleen als ze eerst aantoont dat ze haar eetpatroon kan doorbreken, waarbij ze op eigen kracht vijftig kilogram moet verliezen in twee maanden tijd. Geen gemakkelijke opgave voor iemand voor wie eten altijd ‘een vorm van liefde’ is geweest. 'Voedsel oordeelt niet en is er altijd voor je', legt ze uit in deze ontroerende aflevering, waarin ze ook vertelt dat ze als kind al gepest werd vanwege haar gewicht, waardoor ze juist weer meer ging eten.

Ze weet dat ze deze negatieve cirkel moet doorbreken, omdat ze anders niet meer lang meer een moeder voor haar kinderen kan zijn.

'My 600-LB Life', vanaf maandag 11 maart om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers