Zondag start het nieuwe seizoen van 'De Kotmadam' op VTM (preview!)

zaterdag 9 maart 2013

Reeds twintig jaar lang wordt in honderdduizenden woonkamers de televisie afgestemd op 'De Kotmadam' om het wel en wee van de immer gezellige kotbazen Jeanne en Jef én hun studenten op de voet te volgen.

Ook in het nieuwe, éénentwintigste seizoen - dat vanaf zondag 10 maart te zien is bij VTM - blijven de belangrijkste ingrediënten van deze succesformule onaangetast: mooie vriendschapsbanden, onderlinge conflicten en misverstanden die zorgen voor de komische noot in de verhalen. Het éénentwintigste seizoen van 'De Kotmadam' belooft dus zoals steeds garant te staan voor hartverwarmend amusement boordevol humor en gezelligheid.


De studenten
Bij de studenten blijven twee vertrouwde gezichten op post: Stoffel Bollu als Lukas en Frederik Huys als Victor. Jeanne en Jef verwelkomen ook twee nieuwe studenten. Helle Vanderheyden en Anouck Luyten zullen dit academiejaar het kot mee op stelten zetten.

Lukas - Stoffel Bollu
Lukas blijft het leven van de zonnige kant zien, het is maar zeer de vraag of hij ooit zijn diploma zal behalen. Dit deert hem echter niet echt zolang zijn ouders hem blijven sponsoren.

Ines - Anouck Luyten
Ines komt uit een welgestelde familie en heeft al heel wat van de wereld gezien. Zo heeft ze al veel levenswijsheid opgedaan waardoor ze zich niet snel in de luren laat leggen. Ze is wel intelligent, maar zich amuseren, is voor haar belangrijker dan hard studeren. Ines heeft over alles een uitgesproken mening en is soms licht ontvlambaar. Ze studeert voor een bachelor in sociaal werk aan de Khleuven.

Victor - Frederic Huys
Victor is uit heel ander hout gesneden. Hij is vorig jaar afgestudeerd met grote onderscheiding en begint dit jaar te doctoreren. Hij voelt zich nu nog voornamer dan voorheen en maakt dit te pas en te onpas duidelijk.

Martha - Hella Vanderheyden
Martha is een romantisch meisje. Ze komt uit een kleine landelijke gemeente boven Antwerpen, waar ze heel actief was in de lokale jeugdbeweging. Martha is zachtaardig, goedgelovig & onzeker. Ze studeert archeologie maar deze studies zijn wellicht veel te hoog gegrepen. Lukas heeft een oogje op haar maar zijn gevoelens worden door Martha niet beantwoord.

De vrienden van Jef
We maken in dit seizoen kennis met een aantal vrienden van Jef, die het nu zonder zijn boezemvriend Odilon, de betreurde Odilon Mortier, moet stellen. Deze rollen worden met glans vertolkt door Herman Verbruggen Gijs), Fred Van Kuyck (Ward), Ivan Pecnik (Roger) & Gunter Reniers (Tuur).

Aflevering 1
Jef en Victor hebben een hoogoplopend conflict dat ze uitvechten achter de rug van Jeanne. Maar Victor filmt Jef stiekem met zijn GSM en toont achteraf de beelden aan Jeanne. Jeanne begrijpt het niet: waarom is Jef soms zo lief en dan weer zo gemeen? Victor vindt hier maar één verklaring voor: Jef is een psychopaat! Martha heeft het gevoel dat ze achtervolgd wordt maar Lukas staat paraat om haar ten allen tijde te beschermen.

'De Kotmadam', vanaf zondag 10 maart wekelijks om 19.55 uur op VTM.

Bekijk hier alle nieuwe afleveringen!
dekotmadam

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers