VTM gaat back to the nineties met VTM Non-Stop 90's

woensdag 20 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Haal je Buffalo's uit de kast, spuit wat extra haarlak in je kuif en haal er een grote zak chips met flippo's bij, want de nineties zijn helemaal terug op het scherm. Vanaf maandag 1 april - geen grap - lanceert VTM het nieuwe kanaal VTM Non-Stop 90's, waarin de hele dag door de allergrootste nineties klassiekers elkaar opvolgen.

Buitenlandse series die in het collectief geheugen gegrift staan nemen de kijkers mee back to the nineties. Met ronkende titels als 'The X-Files', 'Baywatch' of 'Beverly Hills 90210' wordt elke dag van de week een Throwback Thursday.


VTM Non-Stop 90’s neemt de plek in van VTM Non-Stop Dokters, het themakanaal dat op 9 januari 2023 met succes gelanceerd werd. Een themakanaal dat op geregelde basis een nieuwe invulling krijgt en nu alle nineties freaks op hun wenken bedient. Met VTM Non-Stop 90’s kunnen zij 7 dagen op 7, 24u op 24 genieten van de beste internationale reeksen uit de jaren ‘90. De zender biedt elke dag een andere serie aan in loop. Instappen kan dus op eender welk moment van de dag of nacht. Tijdens de eerste week start VTM Non-Stop 90’s met het iconische 'Beverly Hills 90210' op maandag, 'The X Files' op dinsdag, 'Married With Children' op woensdag, 'Baywatch' op donderdag en JAG op vrijdag. In het weekend worden de reeksen non-stop hernomen. Later dit jaar worden andere klassiekers zoals 'Dawson’s Creek', 'NYPD Blue', 'Walker, Texas Ranger', 'Home Improvement' en 'Spin City' aan het programmaschema toegevoegd.

Wie niet tot 1 april kan wachten om terug in de nostalgische jaren 90 te duiken, kan volgende week alvast terecht bij VTM 4. Van maandag 25 tot vrijdag 29 maart pakt de zender uit met een nineties week, waarin elke dag een iconische film uit de jaren 90 te zien is. Op maandag is dat de klassieker 'A Few Good Men', op dinsdag 'Cliffhanger', op woensdag 'Goldeneye' en op donderdag 'Barb Wire'. 'The Flintstones' en 'Hot Shots' sluiten de 90’s week af op vrijdag.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers