Verrassende duo's en unieke bestemmingen in nieuw seizoen 'Beste Vrienden'

zaterdag 23 april 2016

Op zondag 24 april start het nieuwe seizoen van 'Beste Vrienden' op En. Twee bekende vriendenduo's trekken telkens naar een andere regio om er samen hindernissen te overwinnen.

Wie kent elkaar het beste? Wie kan elkaar het beste inschatten? Welk duo wint de queeste?


Dit seizoen doen weer een hoop bekende namen mee: Danira Boukhriss Terkessidis, Otto-Jan Ham, Regi Penxten, De Romeo's en Wim De Vilder, allen gaan ze de uitdaging aan met hun beste vriend of vriendin. Ze gaan op avontuur naar bijzondere bestemmingen als Letland, Dalmatië, Klein-Polen en Tel Aviv.

Avontuur en ontdekkingen
'Beste Vrienden' is een ode aan de vriendschap, een avontuur in de zon, maar ook een ontdekkingstocht van de regio. Welk beeld roept Dalmatië bij de duo's op? Worden de clichés over Letland bevestigd? En waar ligt Bohemen ook alweer?

Dit seizoen tonen nieuwe, verrassende duo's hun vriendschap. Ze genieten van elkaar en de ervaringen die hen overkomen. Ze weten niet waar ze naartoe gaan en wie hun tegenspelers zijn. Maar ze smijten zich als vrienden samen in het avontuur. De bekende gezichten herontdekken hoe het zonder luxe of vertrouwde rituelen gaat, op plekken waar je smartphone niet alles voor je oplost en je manager je niet kan redden.

Gastheer Bruno Wyndaele
Bruno Wyndaele houdt als kwelgeest/gastheer de touwtjes in handen. Hij regisseert het spel, waarin de vrienden achter elke hoek een nieuwe verrassing wacht: is dat drankje echt een vriendelijke traktatie van de gastheer of volgt er straks een vraag, waarbij dit inhoud van dit drankje essentieel blijkt? Welk vriendenduo let het beste op en besteedt aandacht aan alle details, om zo het spel te kunnen winnen?

De vriendenduo's
Bruno Wyndaele slaagde erin enkele mensen te strikken die al lang op zijn verlanglijstje stonden. De volgende topnamen reizen in het nieuwe seizoen naar verre bestemmingen:

- Mathias Vergels & Nawfel Bardad-Daidj en Daphne Bunskoek & Marc-Marie Huijbregts reizen naar Bohemen (24 april)
- Wim De Vilder & Goedele Wachters en Regi Penxten & Koen Buyse reizen naar Klein-Polen (1 mei)
- Otto-Jan Ham & Stijn Van de Voorde en Elke Clijsters & Steven Goegebeur nemen het tegen elkaar op in Letland (8 mei)
- Danira Boukhriss Terkessidis & Riadh Bahri en Eva Daeleman & Julie Van den Steen trekken naar Macedonië (15 mei)
- Adil El Arbi & Bilall Fallah en Katja Retsin & Evy Gruyaert reizen naar Costa del Azahar (22 mei)
- Sabine Appelmans & Kim Gevaert en Billie & Olga Leyers strijden in Dalmatië (29 mei)
- De Romeo's (Gunther Levi, Chris Van Tongelen, Davy Gilles) en Cath Luyten & Maarten Vangramberen nemen het tegen elkaar op in Tel Aviv. (5 juni)

De finale van 'Beste Vrienden', met de drie beste duo's van dit seizoen, wordt gespeeld op donderdag 9 juni.

'Beste Vrienden', vanaf 24 april elke zondag om 20.35 uur op Eén. Finale op donderdag 9 juni.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers