Vanaf dan kan je kijken naar het nieuwe seizoen van 'Hotel Romantiek'

dinsdag 26 december 2023
Foto: VRT1 - © VRT 2023

Sven De Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels openen dit voorjaar opnieuw de deuren van 'Hotel Romantiek' en dat voor twaalf mannen en evenveel vrouwen die elk twee dingen gemeen hebben: ze zijn ouder dan 65 en op zoek naar een lief.

De singles reizen dit jaar naar Polen, dat met zijn wijduitgestrekte oerbossen, sprookjesachtige kastelen en mysterieuze meren het perfecte decor vormt voor een onvergetelijke liefdesreis. Gepakt en gezakt met zowel een letterlijke als een figuurlijke rugzak laten de singles gewillig de vlinders in hun buik weer wakker schudden. Sven, Gloria en Philippe halen de beste wing(wo)man in zichzelf naar boven en geven soms subtiel en soms met het nodige spektakel de liefde een duwtje in de juiste richting.


Het wordt een achtdaagse reis vol hilarisch absurde spelletjes die afgewisseld worden met levensverhalen waar je even stil van wordt. Een reis die volledig in het teken staat van de liefde, met elke avond als kers op de taart een ritje op de zwaan naar een romantische overnachtingsplek waar het hopelijk zal knetteren tussen twee mensen met een stevig boontje voor elkaar. Want als 'Hotel Romantiek' één ding bewijst, is dat je nooit te oud bent om op zoek te gaan naar de liefde van je leven.

'Hotel Romantiek', vanaf 8 januari elke maandag op VRT 1 en VRT MAX.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers