Tweede seizoen van succesvolle satirereeks 'The White Lotus' op Play4 en GoPlay

donderdag 28 maart 2024
Foto: © Streamz 2022

Na het met lof overladen eerste seizoen, wordt nu ook het tweede seizoen van de satirische komediereeks 'The White Lotus' uitgezonden op Play4.

In het eerste seizoen namen verschillende superrijken hun intrek in het paradijselijk luxerestort op Hawaï, met alle gevolgen van dien. Voor seizoen twee zal de reeks opnieuw een groep verwende gasten en overwerkte hotelmedewerkers volgen, deze keer niet in Hawaï, maar wel in een high-end Siciliaans resort van 'The White Lotus'. En ook nu wordt al snel duidelijk dat niet iedereen hun vakantietripje zal overleven…


In het tweede seizoen schittert een cast om van te smullen met onder andere Jennifer Coolidge, Michael Imperioli, Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Tom Hollander, Adam DiMarco en Haley Lu Richardson. De serie werd intussen overladen met tal van awards, van Emmy's tot Golden Globes. En ook het tweede seizoen viel al in de prijzen met o.a. een Emmy voor Jenniffer Coolidge als Beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

'The White Lotus 2', vanaf 29 maart elke vrijdag op Play4 en op GoPlay.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers