Tweede seizoen van 'Nonkels' gaat in avant-première in Kinepolis Antwerpen

vrijdag 1 maart 2024
Foto: © Streamz 2024

Het is alweer 2 jaar geleden dat Rik Verheye, Jelle De Beule, Wim Willaert en Isabelle Van Hecke Vlaanderen een heerlijke spiegel voorhielden als familie Persyn in 'Nonkels' op Streamz en Play.

In het tweede seizoen van 'Nonkels' rommelt het in de drie huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen... Spanning gegarandeerd!


Ontdek in primeur de eerste drie afleveringen op donderdag 28 maart in Kinepolis Antwerpen. De cast verwelkomt je op de Groene Loper om 19.30 uur.

Koop hier je tickets

Jelle De Beule (‘Liefdestips aan Mezelf’), Rik Verheye (‘Callboys’) ​ en Wim Willaert (‘Styx’) geven opnieuw gestalte aan de nonkels. Isabelle Van Hecke (‘Onder Vuur’), Emilie De Roo (‘De Twaalf: De Assepoestermoord’) en Blaise Afonso zijn hun wederhelften. Ook Silke Thorrez (‘Chantal’) en Manu Van Acker (‘Onder Vuur’) zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla (‘Skam France’). Wim Opbrouck (‘Chantal’) krijgt een grotere rol toebedeeld als de baas van Tuincentrum Van Eden.


'Nonkels 2' werd geschreven door Jelle De Beule en Floris Schillebeeckx ​ en geregisseerd door Jelle Gordyn in een productie van FBO. Het nieuwe seizoen zal binnenkort volledig beschikbaar zijn op Streamz en wekelijks te zien zijn op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers