Tweede seizoen 'Ik Heb Het U Letterlijk Juist Gezegd'! Philippe Geubels zoekt kandidaten!

donderdag 11 januari 2024
Foto: VRT 1- © VRT 2023

Er komt een nieuw seizoen van de populaire zondagavondquiz 'Ik Heb Het U Letterlijk Juist Gezegd' bij VRT 1. En jij kan één van de kandidaten zijn! Meld je snel aan en wie weet schitter je binnenkort in de quiz van Philippe Geubels!

Niks beter voor een positief zelfbeeld dan deelnemen aan een quiz waarvan je alle antwoorden gewoon al kent. Dat is 'Ik Heb Het U Letterlijk Juist Gezegd'. Want ook in dit tweede seizoen is élk antwoord dat je in deze quiz moet geven nét daarvoor al eens letterlijk gezegd of getoond.


Omdat parate kennis van ondergeschikt belang is, zoeken we kandidaten buiten de vijver van allesweters en quizfreaks. Vooral een goed functionerend kortetermijngeheugen kan je serieus wat centen opleveren in deze geestige familiequiz.  Iets voor jou? Schrijf je dan in voor 28 februari 2024!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers