Heb jij een droom voor 'De Droomfabriek'?

dinsdag 18 juni 2024
Foto: VRT1 - © VRT 2023

In 'De Droomfabriek' brengen Gloria Monserez en Bart Peeters dromen in vervulling, maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Heb jij een droom?

Wil jij een lang verloren vakantielief terugvinden? Een opmerkelijk verborgen talent aan kijkend Vlaanderen tonen? Een kleine dagelijkse ergernis de wereld uit helpen? Een vriend of familielid verrassen of beetnemen? Een stunt uitvoeren waarvoor je vrienden je zot verklaren? Ben je op zoek naar een lief of naar die ene ontbrekende Panini-sticker uit je album van 1986? Of wil je eindelijk die jarenlang gekoesterde kinderdroom verwezenlijken? Alles mag!


Vertel waar jij van droomt en waarom. En wie weet staan Bart en Gloria binnenkort wel aan jouw deur met een cameraploeg en goed nieuws!

Een droom delen kan je hier doen!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers