Tegenvallende kijkcijfers! VTM grijpt in en verschuift 'Cupido Ofzo' naar de lente!

dinsdag 30 november 2021

Het tweede seizoen van 'Cupido Ofzo', met Ruth Beeckmans en Frances Lefebure, verschuift na amper twee afleveringen naar de lente. VTM grijpt in na tegenvallende kijkcijfers. Met de verschuiving wil VTM dit hartverwarmende programma alle kansen bieden.

Geen 'Cupido Ofzo' meer in het programmaschema van VTM deze week. Het tweede seizoen kende een moeilijke start. De eerste twee afleveringen haalden amper 166.000 live kijkers. De herhaling van de tweede aflevering, meteen na afloop van de grote finale van 'K2 Zoekt K3' zorgde zaterdagavond voor 213.000 extra kijkers. Maar ook dat blijkt niet genoeg. VTM besliste om de rest van de afleveringen nu even in de koelkast te steken. Vanaf woensdag brengt de zender een herhaling van 'Axel Gaat Binnen'. 'Cupido Ofzo' krijgt pas in de lente van 2022 een vervolg.

Eerder greep VTM al op een zelfde manier in bij het quiz-debuut van Mathias Coppens. 'De Omgekeerde Wereld' scoorde ook onvoldoende en werd uitgesteld naar de zomer. Ook daar was de quiz geen hoogvlieger. 

Bron: HLN.beLees ook:
Frances Lefebure en Ruth Beeckmans gaan voor niets minder dan onbeperkte liefde in 'Cupido Ofzo'
Kijkcijfers: 26, 27 en 28 november 2021
Tegenvallende kijkcijfers! VTM grijpt in en verschuift 'De Omgekeerde Wereld' naar de zomer!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers