Streamz deelt exclusief fragment van het nieuwe seizoen van 'Chantal'

woensdag 13 december 2023
Foto: © VRT/Streamz 2023

Maaike Cafmeyer is terug als de eigenzinnige inspecteur Chantal Vantomme. Ook nu maakt Chantal furore in de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land. Na een moeilijke start als nieuwe coördinator van het wijkcommissariaat, voelt ze zich nu helemaal thuis in Loveringem.

Maar het tij kan snel keren, want Chantal wordt geschorst. Bekijk hier hoe ze daarmee omgaat in een exclusief fragment van het nieuwe seizoen van 'Chantal'.


Na een moeizame zoektocht om haar plekje te vinden als vrouw in 'a man’s world', voelt Chantal zich eindelijk thuis als coördinator van de wijkdienst van Loveringem, tot grote vreugde van haar dochter Emma. Ook haar buurman Arne, haar team (Cloedt, Eddy en Kurt) en burgemeester Vanhecke zijn blij met haar komst. Stagiaire Felke De Bruyne komt het team versterken met enige animo in het wijkcommissariaat tot gevolg. Maar Roland Schietekatte dient een klacht in bij Comité P en zolang dit onderzoek loopt, wordt Chantal geschorst. Als Schietekatte zich daarenboven ook nog kandidaat stelt voor de nakende burgemeestersverkiezingen ziet Chantal's toekomst in Loveringem er ineens een pak minder evident uit... Intussen lijken Chantal en Arne naar elkaar toe te groeien op amoureus vlak. Of toch niet... ?


Seizoen 2 van 'Chantal' is vanaf 29 december volledig te bekijken op Streamz en vanaf 21 januari wekelijks op VRT 1 en VRT MAX.


DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers