Staf en Mathias zoeken publiek voor een gloednieuw seizoen van de 'Code van Coppens'

maandag 8 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Staf en Mathias Coppens komen met een gloednieuw seizoen van de 'Code van Coppens'. En het goede nieuws is: jij kan er live bij zijn in de studio!

De broers creëerden voor dit seizoen een compleet nieuwe reeks spectaculaire kamers. De vaste ingrediënten ‘emotie’, ‘spanning’ en vooral ‘een goeie dosis humor’ zijn opnieuw van de partij maar werden naar een ongezien niveau getild. Staf en Mathias spaarden kosten nog moeite om een verse lading bekende Vlaamse of Nederlandse duo’s   van de ene verbazing in de andere te laten vallen.  


Na enkele seizoenen zonder publiek staan de broers te popelen om jullie weer fysiek te verwelkomen in de studio. Ben je benieuwd welke experimenten en verrassingen zij  tijdens de opnames in petto hebben? Wil jij vanop de eerste rij zien of het de bekende duo’s lukt om te ontsnappen? 

Wees er dan snel bij want de plaatsen zijn beperkt! De opnames gaan door in Vilvoorde en zijn helemaal gratis. Je moet enkel 12 jaar of ouder zijn én in het bezit zijn van een ticket. Aanmelden doe je hier

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers