Schrijf je in voor 'Gas Geven' en maak je energiefactuur lichter!

zaterdag 21 januari 2023
Foto: Een - © VRT 2022

'Gas Geven' blijft ook dit seizoen een vaste waarde in 'Iedereen Beroemd', het populaire En-magazine. Wil je zelf meespelen en zo je energiefactuur lichter maken, schrijf je dan nu in!

'Gas Geven!', dat is met je gezin of je huisgenoten of zelfs met vrienden hard genoeg fietsen en zoveel mogelijk quizvragen juist beantwoorden.  

Voor deze rubriek werkt 'Iedereen Beroemd' samen met TotalEnergies maar uiteraard kunnen ook klanten van andere gas- en elektriciteitsleveranciers deelnemen. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan hier in!Lees ook:
Nieuw seizoen 'Iedereen Beroemd' met nieuwe rubrieken

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers