'Regi Gaat Trouwen' en iedereen mag getuige zijn

maandag 29 januari 2024
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2024

Onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon trouwt Regi op dinsdag 27 februari met zijn grote liefde Kristel. Iedereen mag getuige zijn van hét amoureuze hoogtepunt uit het leven van de twee lovebirds, dat volledig live te volgen is bij VTM 2.

Aan zo’n veelbesproken droomhuwelijk gaan natuurlijk heel wat voorbereidingen vooraf. 'Regi Gaat Trouwen', vanaf dinsdag 30 januari bij VTM 2, volgt het smoorverliefde koppel op de voet terwijl ze hun huwelijksdag tot in de puntjes voorbereiden. Van het passen van de trouwkleren en het kiezen van de ringen, tot de burgerlijke trouw en het vrijgezellenfeest: iedereen mag deel uitmaken van deze bijzonder intieme momenten, die een unieke inkijk geven in het liefdesleven van Regi en Kristel.


Met het wettelijke huwelijk in het verschiet en een groots huwelijksfeest in het idyllische Zuid-Afrika enkele maanden later, staat er voor Regi en Kristel heel wat op de planning. Tussen al het ‘weddingplannen’ door is er gelukkig ook tijd om van elkaar te genieten. Regi en Kristel hebben dan ook wat te vieren: ze zijn intussen één jaar samen. Het ideale moment om herinneringen aan hun eerste ontmoeting boven te halen. Die leek rechtstreeks uit een romantische film te komen, maar het mocht toen helaas niet zijn…


'Regi Gaat Trouwen',  dinsdag 30 januari om 21.55 uur bij VTM 2.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers