Realityster Ellen gaat op zoek naar de ware liefde in 'LoveMe'

maandag 4 maart 2024
Foto: © Streamz 2024

In een nieuwe seizoen van de datingshow 'LoveMe' gaat Ellen, die je kan kennen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' of 'Shot in the Dark', op zoek naar de ware liefde met de hulp van TAGMAG Insider en wingman Martijn Spaepen.

Ellen, die nog nooit een serieuze relatie heeft gehad, stelt zichzelf de vraag: zal ze na dit avontuur eindelijk de juiste jongen vinden? Vijf vrijgezelle mannen proberen het hart van reality ster Ellen voor zich te winnen. Bekijk het datingprogramma vanaf 21 maart 2024 op Streamz.Ellen (21)
@ellenofficial__

Realityster en content creator Ellen is een studente communicatie en marketing met een passie voor sociale media en reizen. Na haar opvallende deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, waar ze overkwam als gekke losbol, wil ze het nu over een andere boeg gooien en gaat ze in ‘LoveMe’ op zoek naar een serieuze lover. Ze verlangt naar een partner die er elke dag voor haar is, ongeacht de ups en downs. Loyale, doelgerichte en speelse eigenschappen zijn belangrijk voor haar in een relatie, iemand die zowel haar beste vriend als geliefde kan zijn.

Robbe (21)
@robbe.borremans

Robbe is een ware sportliefhebber. Van judo tot voetbal en van skiën tot mountainbiken, hij heeft een passie voor alles wat met beweging te maken heeft. Als skimonitor voelt hij zich helemaal in zijn element in de bergen. Buiten de sportarena geniet hij van adrenalinekicks en tijd doorbrengen met vrienden. Hij zoekt een partner die net zo gepassioneerd is over sport, maar ook kan genieten van ontspannen momenten en reizen.

Jens (25)
@jensvr_official

Jens is een sociale persoon die in zijn vrije tijd graag fitness beoefent, snowboardt en af en toe aan airsoft doet. Hij hecht waarde aan zijn 'me-time' en geeft de voorkeur aan rustige weekends boven feesten. Jens zoekt een partner die zorgzaam is, dezelfde interesses deelt, comfortabel is om mee samen te zijn, en die een mix van zelfverzekerdheid en speelsheid uitstraalt.

Weetje: Jens deed al mee in het eerste seizoen van 'LoveMe', maar wist toen niet het hart van Jael Ost te veroveren.

Oliwier (21)
@oliwier.u

Oliwier, een bouwkundig tekenaar in opleiding, is een sportieve en ambitieuze student. Hij spendeert veel tijd in de fitness en geniet ook van werken en af en toe feesten. Hij zoekt een partner die dezelfde toewijding heeft aan een langdurige relatie en die ook aan haar persoonlijke groei werkt, bijvoorbeeld door fitness en planning voor de toekomst.

Taibo (22)
@itstaiboo

Taibo uit Lokeren is op zijn 18e gestopt met school omdat hij meer interesse had in ondernemerschap en vrije tijd. Hij is actief bezig met YouTube-video's maken en het opstarten van zijn eigen kledingmerk. Hij zoekt een ondernemende partner die ook sportief is.

Thibo (20)
@thibo_dhooge

Thibo, een 20-jarige student leerkracht sport aan Artevelde in Gent, is een gamer en fitnessfanaat die op zoek is naar betrouwbaarheid, humor en eerlijkheid in een relatie. Naast fitness spendeert hij graag zijn vrije tijd met familie en van een drankje met vrienden is hij niet vies.

Martijn
@martijnspaepen

TAGMAG Insider Martijn Spaepen is de host van het derde seizoen van 'LoveMe'. In eerdere seizoenen van 'LoveMe' werd al een lief gezocht voor TAGMAG Insiders Jael Ost en Aidan De Groeve.

'Love Me' zal vanaf donderdag 21 maart 2024 op Streamz te zien zijn en later ook op het YouTube kanaal van TAGMAG.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers