Play4 zoekt kandidaten voor het nieuwe survivalprogramma 'Alone'

maandag 20 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Alleen in het Hoge Noorden. Zonder iemand. Zonder iets. Durf jij het aan? Schrijf je dan nu snel in voor het ultieme survivalprogramma 'Alone'.

Ben jij klaar voor de confrontatie met de ongerepte natuur, honger, survival en misschien wel met de grootste uitdaging van allemaal: jezelf? Overwin jouw angsten en (her) ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven. Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld.

Echt enkel jij. Mét 1 belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol? Aanmelden doe je hier!DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers