Oude bekenden en nieuwe gezichten in een nieuw seizoen van 'Don't Worry Be Happy'

woensdag 3 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De buitenbeentjes uit 'Don't Worry Be Happy' zijn niet met het materiŽle bezig. Integendeel: ze hechten weinig tot geen waarde aan materiŽle rijkdom en halen hun drive, hun creativiteit en hun dagelijks geluk uit de simpele dingen des levens.

De protagonisten uit 'Don't Worry Be Happy' nemen bewust afstand van materialistische zaken en streven naar geluk en voldoening in de eenvoudige dingen. In een wereld waarin de druk om te streven naar meer nooit lijkt af te nemen, geeft 'Don’t Worry Be Happy' een inkijk bij diegene die een leven leiden vol eenvoud en authenticiteit.


'Money Makes The World Go Round', maar wat als geld geen rol speelt in je zoektocht naar geluk?

De bekendste boeren van Vlaanderen, Louis en Hubert,  zijn dit seizoen opnieuw van de partij, maar ook veel nieuwe gezichten doen hun opwachting waaronder Sugar Jackson en Miel.


Sugar Jackson (43 jaar)
Sugar Jackson, voormalig professioneel bokser, deelt een woning in Wijnegem met zijn vrouw Tania en hun twee kinderen Ebenezer en Isabeau. Sugar groeide op in Ghana voordat hij in 1991 naar België kwam. Tegen de wens van zijn moeder in begon hij een carrière als bokser, een keuze die hem meerdere keren de titel van Europees kampioen opleverde. Maar zoals vaak in het leven, keerde het tij voor Jackson. Van het prijzengeld dat hij verdiende tijdens zijn hoogdagen als bokser schiet weinig tot niets meer over. Ondanks de tegenslagen blijft Sugar de eeuwige optimist. Momenteel werkt hij als sorteerder bij een postbedrijf en Tania werkt in de plaatselijke droogkuis. Samen zorgen ze ervoor dat hun kinderen niets tekortkomen. Ondanks dat ze het financiëel niet breed hebben probeert Jackson elke maand nog steeds een bedrag over te maken naar zijn broers en zussen in Ghana.

Miel (71 jaar)
De 75-jarige Miel woont al heel zijn leven in Berlaar. Ondanks de uitdagingen in het leven straalt Miel veel levenslust uit. Op 22-jarige leeftijd werd Miel geconfronteerd met een tragisch ongeval waarbij hij bijna zijn rechterbeen verloor, de dokters wilden zelfs over gaan tot amputatie. Hoewel dit uiteindelijk niet nodig was, genas zijn been nooit helemaal. De fysieke beperkingen hebben zijn leven en financiële mogelijkheden zeker beïnvloed, maar Miel weigert zich door zijn tegenslagen te laten ontmoedigen. In plaats daarvan heeft Miel een levensfilosofie waarbij hij dankbaar is voor de kleine dingen.

'Don't Worry Be Happy', vanaf dinsdag 16 april op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers