Opnames tweede seizoen Streamz Original 'Déjà Vu' van start

vrijdag 26 augustus 2022
Foto: © Streamz 2022

Na een meeslepend eerste seizoen, met Natali Broods in de hoofdrol, wordt de Streamz Original 'Déjà Vu' hernieuwd voor een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen is geen vervolg maar zal een volledig nieuw verhaal vertellen.

Dezelfde vraag blijft echter aan de kern van de reeks staan: Kan teruggaan in de tijd alles veranderen?


Het tweede seizoen van 'Déjà Vu' vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim (Yassine Ouaich), die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva (Lauren Versnick) probeert terug te winnen. Sinds Eva hem verlaten heeft, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd.

Wie heeft niet ooit terug willen keren in de tijd en de loop der gebeurtenissen willen veranderen? En wat als je een tweede kans zou krijgen, een plan B?

Yassine Ouaich ('Grond', 'De Twaalf 2') speelt de rol van Halim en Lauren Versnick ('Een Goed Jaar', 'Studio Tarara') is Eva, de vriendin van Halim. Verdere hoofdrollen zijn voor Vincent Van Sande ('Glad Ijs', 'Twee Zomers') en Nabil Mallat ('Cool Abdoul', 'Patser'). 'Déjà Vu' werd geschreven door Nore Maatala ('Besmet') en zal geregisseerd worden door Geoffrey Enthoven ('Hasta La Vista'). DoP van dienst is Gerd Schelfhout ('Grenslanders').

'Déjà vu' is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. Het resultaat zal in 2023 exclusief bij Streamz te zien zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers