Ontdek het nieuwe 'Big Brother' huis én de startdatum!

donderdag 11 januari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Nieuwe bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels. 'Big Brother' gooit zijn deuren open van het gloednieuwe' Big Brother' huis.

Presentatrice Tatyana Beloy: 'Een nieuw seizoen verdient uiteraard een nieuw interieur. Het huis mag dan luxueus lijken én een hot tub hebben, vraag is nog maar of de bewoners überhaupt van al die luxe zullen kunnen genieten. Want 'Big Brother' heeft heel wat bijzondere regels en geheimen in petto voor zijn bewoners...'


Het vernieuwde 'Big Brother' huis telt zo'n 128 camera's die de bewoners 24/7 zullen volgen. De Nederlandse interieurstiliste Sunna Bijl mocht de styling van het huis onder handen nemen en ging aan de slag met jaren 70.

Sunna Bijl: 'Dit jaar is het 'Big Brother' huis ingericht met de 70's als inspiratiebron voor de kleuren, materialen en patronen. Zo ontstond al snel het idee van de oranje fluwelen zitkuil, met een sausje van hotel chique om het naar het nu te brengen.'

Ook de dagboekkamer zal dit seizoen weer een belangrijke rol spelen.

Je speelt het spel niet alleen. 'Big Brother' is terug vanaf maandag 15 januari op GoPlay en Play4.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers