Officieel! 'Neighbours: A New Chapter' komt naar GoPlay en Play5

donderdag 25 januari 2024
Foto: Play5 - © Play Media 2024

Heuglijk nieuws voor de soapfans, want de Australische soapreeks 'Neighbours' is binnenkort te zien op Play5 en op GoPlay.

De iconische reeks volgt het reilen en zeilen van de bewoners van Ramsay Street in het fictieve Erinsborough. De zonovergoten buitenwijk van Melbourne is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse soapfans en staat garant voor emotie, drama én humor.


'Neighbours' was voor veel Australische acteurs een springplank voor hun carrière. Grote namen als Magrot Robbie, Russell Crowe, Chris Hemsworth, Naomi Watts, Heath Ledger, Nathalie Imbruglia, Simon Baker passeren in de reeks. En ook de prijzenkast van de populaire reeks werd al mooi gevuld. In de loop der jaren heeft de show zo'n 89 Logie Award nominaties ontvangen, waarvan het er 31 heeft gewonnen. De show won in 1997 de prijs voor Beste aflevering in een dramaserie bij de Australian Film Institute Awards en mocht daarnaast maar liefst zes Australian Writers' Guild awards in ontvangst nemen.

'Neighbours' is vanaf 5 februari van maandag tot donderdag rond 14.40 uur op GoPlay en op Play5.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers