Nog twee acteurs ontslagen bij 'Familie'

dinsdag 30 november 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2020

De fans zijn nog niet bekomen van het ontslag van Gunther Levi (Peter Van den Bossche) en Martine Jonckheere (Marie-Rose) bij 'Familie' en er is alweer slecht nieuws te melden van op de set van Vlaanderens oudste soap.

Hilde Van Haesendonck (Jenny) en Ludo Hellinx (Patrick) hebben te horen gekregen dat ze bedankt worden voor bewezen diensten. Van Haesendonck is al 7 jaar secretaresse Jenny en Hellinx kruipt al sinds 2012 in de huid van Patrick, de ex-schoonvader van Benny Coppens, gespeeld door Roel Vanderstukken.


In Dag Allemaal laten beide acteurs weten dat ze hun ontslag niet zagen aankomen. 'Ik was met verstomming geslagen', zo reageert Hilde Van Haesendonck. En Ludo Hellinx laat weten 'zich slecht te voelen'. 'De uitleg die ik gekregen heb… Sorry, maar dat is er een van kust-m’n-voeten', aldus Hellinx.

Blijkbaar wil 'Familie' meer dan ooit inzetten op verjonging en hebben ze vooral grootse plannen met de nieuwe personages die er recent zijn bijgekomen. Wanneer Hilde Van Haesendonck en Ludo Hellinx voor het laatst in 'Familie' zullen te zien zijn, is nog niet bekend.

Bron: Dag Allemaal/Het Laatste Nieuws


Lees ook:
'Familie' zet iconen op straat. Ontslag voor Gunther Levi en Martine Jonckheere

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers