Nieuwe seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' komt naar Streamz

donderdag 11 mei 2023
Foto: MTV - © Paramount Benelux 2023

'Ex On The Beach: Double Dutch' is terug! Het gloednieuwe negende seizoen kent meer DRAMA, meer JALOEZIE en EXtra power dan ooit tevoren. De tablet of terror is genadeloos en zal in dit roze seizoen alle zeven zondes opwekken.

In 'Ex On The Beach: Double Dutch' gaan acht singles uit België en Nederland naar het beeldschone Gran Canaria waar ze in de villa van alle luxe, zon en lust kunnen genieten voor 24 uur. Daarna slaat de gevreesde tablet of terror toe, wat zal zorgen voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de singles hun vakantie tot een hel te maken. Het nieuwe seizoen is vanaf dinsdag 16 mei wekelijks te zien bij Streamz.



'Ex On The Beach: Double Dutch' is een productie van No Pictures Please voor Streamz en MTV Nederland. Seizoen 9 van de bekende reality reeks is wekelijks vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien op MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers