Nieuwe Play-zender met 24/7 crime series en films op komst

dinsdag 19 december 2023
Foto: Play Crime - © Play Media 2023

Op 19 januari breidt de Play Media familie uit met een gloednieuwe zender, Play Crime, een 24/7 crime zender die een eigen plek krijgt naast Play4, Play5, Play6 en Play7.

Op Play Crime zal de kijker de klok rond een mooie mix van true crime, crime series en films kunnen bekijken. Populaire crime-reeksen zullen 24/7 te zien zijn op de zender, en daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe crime content.


Jeroen Bronselaer, CEO Play Media: 'We zijn heel erg blij met deze nieuwe telg in de Play familie. Crime is al jaren een ijzersterke brand binnen onze zendergroep. Jaren geleden introduceerden we het genre in Vlaanderen door populaire reeksen als 'CSI' naar hier te halen. Sindsdien is crime altijd een sterkhouder binnen ons zenderaanbod gebleven: zowel bij GoPlay als bij onze andere Play zenders merken we al heel lang dat crime het erg goed doet. Een reden te meer om ons uitgebreide en kwalitatieve crime aanbod nu heel duidelijk te bundelen binnen Play Crime, zodat de kijker de weg naar zijn favoriete genre in één oogopslag vindt. Met Play Crime gaan we met een heel duidelijk en toegankelijk verhaal naar de kijker, het wordt dé zender bij uitstek voor de liefhebbers van het crime-genre.'


Play Crime biedt met dit uitgebreide non-stop crime aanbod een mooie aanvulling op de bestaande Play zenders Play4, Play5, Play6 en Play7.

Persbericht Play Media
https://www.goplay.be/

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers