Nieuw VTM-contract voor Koen Wauters

woensdag 31 juli 2019

Koen Wauters heeft een nieuw contract getekend bij VTM. Dat schrijft Het Nieuwsblad. VTM heeft niet de gewoonte om te communiceren over contracten, dus de duur van de nieuwe verbintenis is niet bekend.

Koen Wauters is al sinds het prille begin, in 1989, een vaste waarde bij VTM. Doorheen de jaren presenteerde hij zowat alle grote programma's op de zender. Maar de laatste jaren waagt hij zich, naast talentenjachten als 'Belgium's Got Talent', ook aan andere projecten zoals 'Wauters vs. Waes' en 'Over Winnaars'.


En dit najaar zet VTM fors in op Koen Wauters. Op vrijdag 13 september begint een nieuw seizoen van 'Belgium's Got Talent' en er liggen vier nieuwe afleveringen klaar van 'Over Winnaars'. In dat gelauwerde programma gaat Wauters een uitdaging aan, samen met een onbekende Vlaming met een beperking of ziekte.

Daarnaast komt er ook een nieuw, volwaardig seizoen van de nostalgische zaterdagavondshow 'Wat een Jaar' én verleent Koen Wauters ook volop zijn medewerking aan Rode Neuzen Dag. En alsof dat nog niet genoeg is, komt er dit najaar ook nog eens een nieuwe plaat uit van Clouseau.

Midden augustus maakt VTM overigens de najaarsprogrammering bekend. Hierover lees je uiteraad alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers