Nieuw All Stars-seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' komt naar Streamz

zaterdag 2 maart 2024
Foto: MTV - © Paramount Media Networks

'Ex On The Beach: Double Dutch' is terug! Dit keer met een gloednieuw All Stars-seizoen, met meer lust en drama dan ooit tevoren.

Opnieuw gaan acht bekende, sexy singles uit België en Nederland naar een prachtige locatie. All stars Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour reizen naar een adembenemende villa in Colombia waar ze kunnen genieten van alle luxe, zon en lust – tot de Tablet of Terror toeslaat. Dit zorgt voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de vakantie van de singles tot een hel te maken.


Maak kennis met de acht All Stars:

Ayleen (23)
'Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.'

Ayleen gaat blanco het All Stars-seizoen in. Ze wil niet dat het saai wordt en verwacht dat ze wel ruzie gaat maken. Want als Ayleen nee zegt, bedoelt ze ook echt nee en als iemand doordramt, kan ze toch wel boos worden. Hoewel ze zegt dat ze alleen vroeger een 'bitch' was, vindt ze zichzelf nu een heel aardig persoon. Maar maak je geen zorgen, ze is nog steeds glashelder in het aangeven van haar grenzen en is niet bang om wat drama te beginnen als de villa naar haar mening te saai wordt.

Elias (25)
'Ik heb alles gedaan wat je je kan inbeelden met een vrouw.'

Elias is een oude bekende. Deze 25-jarige DJ heeft al twee keer eerder meegedaan aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' en staat ook bekend als 'Chainboy'. Natuurlijk neemt hij zijn ketting ook dit All Stars-seizoen weer mee. Sinds zijn ex zijn hart heeft gebroken, vertrouwt hij vrouwen niet meer. Hij is al een hele tijd single en is voornamelijk in de fitness te vinden. Elias is nogal een dominant type en hij ziet snel of een meisje hem interessant vindt. Zijn praatjes vullen zeker de gaatjes!

Ivory (28)
'Ik heb allang niet meer bijgehouden hoeveel vrouwen ik precies heb gehad.'

Na 'Ex on the Beach: Double Dutch' ging het goed met Ivory. Hij is nog steeds DJ, maar nu onder een nieuwe naam: DJ Mesmo. Ivory leeft voor muziek en zijn vrienden noemen hem een levende muziekencyclopedie. Als hij single is, maakt Ivory graag plezier en verkent hij zijn mogelijkheden. Hij zit niet stil en neemt nooit genoegen met één partner. Hij raakt snel verveeld en heeft daarom altijd meerdere hook-ups in zijn telefoon staan.

Luca (26)
'Monogamie bestaat niet, geloof ik.'

Na zijn deelname aan seizoen acht, is Luca behoorlijk populair geworden als influencer en DJ. Hij kijkt positief terug op zijn vorige deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch', maar hij doet niet mee om vrienden te maken. Luca heeft zo'n 100 avontuurtjes gehad en bijna geen serieuze relaties. Hij denkt dat hij nooit echt verliefd is geweest. Degene die hem verliefd maakt, krijgt een trofee van zijn moeder.

Maxim (20)
'Mijn vrienden noemen me ook wel 'knolhaas', dat fuckboy betekent'

Volgens eigen zeggen kunnen we dit seizoen een ’hevige’ Maxim verwachten. Hoewel hij niet van drama houdt, is hij niet vies van een beetje uitlokken. Hij heeft vorige keer laten zien dat hij twee weken zonder seks kan, maar zijn zijn hormonen ook dit jaar bestand tegen de bloedmooie, sexy singles in de villa?

Michelle (21)
'Ik heb echt een kort lontje dat heel snel naar boven komt.'

In het laatste seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' vond Michelle zichzelf veel te lief. Ze had het idee dat mensen vrij snel over haar heen liepen. In dit All Stars-seizoen wil ze niet zoveel van de andere deelnemers pikken. Als je haar iets hebt aangedaan, zal ze dat nooit vergeten en belooft ze je op de een of andere manier terug te pakken. Zal haar vakantie weer helemaal in het teken staan van lichamelijke inspanning? Of zal ze zich richten op haar nieuwe vurige karakter?

Shirley (29)
'Ik doe niks. Instagram is mijn werk. Ik hoef niks bijzonders te doen. Ik moet alleen zorgen dat ik ben opgemaakt en aangekleed en dan ben ik klaar.'

Reality royalty Shirley was eerder te zien in seizoen zeven en is klaar voor dit nieuwe seizoen. Ze is niet van plan om een saaie vakantie te hebben, want ze heeft altijd wel iets te zeggen. Ze komt voor lust, sensatie en gezelligheid. Shirley heeft pas recent ontdekt dat ze gemakkelijk verliefd wordt. Ze zegt alleen dat ze niet dom genoeg is om naar dat gevoel te luisteren.

Yara-Nour (20)
'Ik laat mij graag versieren door de jongens. Ik stap niet snel op iemand af.'

Yara-Nour was in seizoen negen te kort in de villa om haar doel te bereiken. Dat is namelijk seks hebben met iemand op televisie. Onze transgenderkoningin zal dit seizoen haar meest sexy zelf zijn. Haar ideale date is een romantische zonsondergang met lekker eten en een glas wijn. Yara-Nour vindt het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen tijdens een date. Haar hobby's zijn uitgaan en reizen, maar ze staat ook graag in de keuken om taarten te bakken.

De bekende reality reeks 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' is een productie van No Pictures Please voor MTV Entertainment Studios, in samenwerking met Tigris Media als digitale productiepartner en Whizkid als format-eigenaar. Alle negen afleveringen van het nieuwe seizoen, gevolgd met een reünie, zijn vanaf 7 april wekelijks om 22.00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers