Na alle hints van de voorbije dagen is het officieel: dan start het nieuwe seizoen van 'De Mol'

maandag 4 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De voortekenen waren er. Nu is het ook bevestigd: op zondagavond 24 maart start het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Vreemd kronkelende Strava-ritjes. Een verdachte padelwedstrijd. Een geheimzinnige glitch in het scherm achter Gert Verhulst. En nachtelijke projecties op grote gebouwen.

​Trouwe fans van 'De Mol' gingen meteen aan het puzzelen met de mysterieuze berichten die de afgelopen dagen opdoken in Vlaanderen. De projecties van het logo van 'De Mol' in Antwerpen, Gent en Leuven flikkerden en vormden zo de morsecode voor de startdatum: 24 maart.


Maar met het logo is ook iets anders aan de hand. Wat betekent het cijfer 2 dat erin verwerkt is? ​In de gloednieuwe trailer voor dit 12e seizoen licht Gilles De Coster een klein tipje van de sluier op: 'Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel.'


Het nieuwe seizoen van De Mol speelt zich af in Sicilië. De kandidaten maken een adembenemende rondreis op het grootste eiland van de Middellandse Zee.

'Café De Mol' live vanuit Play Zuid
Op zondag 17 maart ontvangt Dennis Xhaët presentator Gilles De Coster in 'Café De Mol' om de nieuwe kandidaten in primeur voor te stellen aan moljagend Vlaanderen. Vanaf 24 maart, meteen na de aflevering van 'De Mol', kunnen trouwe fans en fervente moljagers samenkomen in Play Zuid om op zoek te gaan naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. Het is dé plek om elke zondagavond live in Play Zuid een glimp op te vangen van de afvaller en samen met vrienden en familie te speculeren over intrigerende theorieën en slimme ontdekkingen.

Finale 'De Mol' in Kinepolis Antwerpen
Net als vorig jaar wordt op zondag 12 mei de finale van 'De Mol' rechtstreeks uitgezonden in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van Gilles De Coster, de deelnemers van dit en vorige seizoenen en heel wat trouwe fans. Tickets zijn nu al te koop via kinepolis.be.

'Café De Mol', vanaf zondag 17 maart op Play4 en GoPlay.
​'De Mol', vanaf zondag 24 maart op Play4 en GoPlay.
​Finale van 'De Mol' op zondag 12 mei in Kinepolis Antwerpen.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers