Liefdesboodschappen van 'WtFOCK' in grote Vlaamse steden

zaterdag 26 juni 2021

Naar aanleiding van het laatste seizoen van de immens populaire onlinereeks 'WtFOCK' hebben de makers liefdesboodschappen aangebracht in enkele grote Vlaamse steden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In steden als Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Hasselt kon je liedesboodschappen in meerdere talen vinden op plaatsen en pleintjes waar veel jongeren komen. De boodschap is duidelijk en altijd dezelfde: 'Alles is Liefde'. De zin werd aangebracht in het Turks, Pools, Arabisch, Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Noors. Die laatste taal is die van 'SKAM', waarop 'WtFOCK' gebaseerd is. 'Alt er love' is een veelgebruikte boodschap in het origineel.


Het verspreiden van de liefdesboodschappen gebeurde naar aanleiding van het tiende en laatste seizoen van 'WtFOCK'. De reeks, die online enorm leeft onder de jongeren, is een productie van SBS Belgium, Sputnik Media en Telenet.

Bron: hln.be


Lees ook:
Jongeren leven massaal mee met 'wtFOCKdown'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers