Lesley-Ann Poppe zoekt miljoenenhuis in Knokke in nieuw seizoen 'Huizenjagers'

dinsdag 2 januari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Een nieuw jaar en meteen een nieuwe lichting 'Huizenjagers'. Reden genoeg dus om te vieren. In het tiende (!) seizoen doorkruist het wel gekende 'Huizenjagers' busje opnieuw gans BelgiŽ.

Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Om het jubileumseizoen feestelijk te openen trekt 'Huizenjagers' een blik aan miljoenenhuizen open in de Miljoenenweek. En daarin duikt ook een bekend gezicht op: Lesley-Ann Poppe. Zij zoekt op woensdag 10 januari samen met haar man Kevin en haar 3 kinderen een buitenverblijf in Knokke. Daarvoor hebben ze een budget voorzien van 1.250.000 euro.


Vanaf maandag 8 januari staan de Huizenjagers weer paraat! Van maandag tot donderdag in de app van GoPlay en op Play4.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers